Lesz nyárra klímám? Most gyors döntésre van szükség!

Lesz nyárra klímám? Most gyors döntésre van szükség!

Az elmúlt hetek, hónapok világot felforgató koronavírus járványa és az azt kísérő gazdasági válság minden iparágra hatással van. Nincs ez másképpen a légkondicionálók piacán sem.

Miért kiemelten fontos most gyors döntéseket hozni?

  • A légkondicionálók túlnyomó többsége Kínában készül. A múlt év végén, az idei év elején elrendelt kijárási korlátozások, a termelés leállása miatt a gyártás megszokott rendje felborult, így a magyar piacon is hiány alakulhat ki a készülékekből, jelentősen szűkülhet a választék. Mi a Hisense-nél tudatosan készültünk egy ilyen helyzetre, komoly raktárkészlettel várjuk a szezont, és az utánpótlás is úton van már.
  • Az elmúlt hetekben aggodalommal figyeltük a forint árfolyamának elszabadulását, amely minden importbeszerzés esetén azonnali áremeléshez vezet. Ez nemcsak magát a klímát érinti, hanem a szerelésnél felhasznált anyagok árait is, így összességében nemcsak a készülék, hanem a beszerelés is drágább lesz.
  • A hazai kijárási korlátozások, illetve az otthonról dolgozók nagy száma miatt a meleg idő beköszöntével fokozott igény jelentkezhet a piacon. A szerelői kapacitások végesek, a nyári szezonban akár 3-5 hetes várakozás is előfordulhat. Egy megkésett döntéssel számos, kellemetlenül forró otthon töltött éjszakát és nappalt kell majd elviselnie.
  • Elképzelhető, hogy a közeljövőben további kijárási korlátozásokkal kell majd szembenéznünk, mely akár a beszereléseket is akadályozza majd.

Most még nem késő, lépjen időben! Hívja munkatársainkat a 06 1 324 3781-es számon, vagy rendelje meg klímáját online, így a forró napokat már kellemes, hűvös környezetben vészelheti át. Hozzon egy bölcs döntést, ne késlekedjen.