Ózonos kezelés szagok és kórokozók ellen

Ózonos kezelés szagok és kórokozók ellen

A klímaberendezések naponta számtalanszor átforgatják a helyiség levegőjét. A működésükből adódóan a berendezésekben pára is lecsapódik, ami megfelelő környezetet teremt a baktériumok, gombák szaporodásának.

A más területeken (pl. a gyógyszergyártásban, az élelmiszeriparban) régóta sikeresen alkalmazott vegyszermentes technológia, az ózonos fertőtlenítés ma már mobil kivitelben is használható gépjárművek vagy akár egész szobák, lakások kezelésére is. Ennek során a háromatomos oxigén oxidációja rendkívül hatékonyan pusztítja el a kórokozókat, eltünteti a kellemetlen szagokat, a kémiai reakció eredményeképpen pedig mindössze tiszta oxigén marad hátra.

Hogyan működik ez az Ön otthonában?
Az Önhöz érkező szakemberek mobil ózongenerátort használnak. Előre beállított paraméterek alapján a lezárt helyiség levegőjébe megfelelő koncentrációban ózont bocsátanak, amely többször átjárja a klímaberendezést is. A kezelés ideje alatt a helyiségben személyek, kisállatok, más élőlények nem tartózkodhatnak. A teljes eljárás kb. 60-90 percet vesz igénybe. Egy alapos szellőztetést követően a helyiség újra használható.

További információért hívja a 06 30 528 3477-es telefonszámot, amelyen a szolgáltatást végző partnerünk válaszol kérdéseire.

Figyelem: az ózonos kezelés nem váltja ki a klímaberendezés karbantartását.