Klímaszerelés, kivitelezés

Nincs klímaszerelője? Segítünk!


Klímaszerelés országosan: Országos partner hálózatunk gyorsan és kedvező áron szereli be klímáját.


Profitáljon a Hisense klímaszerelők szakértelméből és tapasztalatából. Mindannyian kipróbált és minősített klímaszerelő szakemberek, a magyarországi szabályozásoknak megfelelő oktatásokkal és tanúsítványokkal rendelkeznek.

Ön megmondja, hol és mikor, mi megmondjuk, melyik klímaszerelő partnerünk tudja vállalni a munkát. Mindig kedvező áron. Ez ilyen egyszerű. 

A teljes hatósági adminisztrációt elvégezzük Ön helyett. Rendelése leadásakor állítsa be, hogy szüksége van klímaszerelőre, a többi a mi dolgunk.

Biztonságos-e a járvány idején? Nézze meg biztonságos klímaszerelésről szóló filmünket!Klímaszerelés: Ingyenesen ajánlunk Önnek klímaszerelőt cégünk kiterjedt partner-hálózatából

Mindannyian kipróbált és minősített klímaszerelő szakemberekkel dolgoznak, a magyarországi szabályozásoknak megfelelő oktatásokkal és tanúsítványokkal. 

Ön megmondja, hol és mikor, mi megmondjuk, melyik partnerünk tudja vállalni a munkát. Megegyezni Önök fognak egymással. 

A teljes hatósági adminisztrációt elvégezzük Ön helyett. Rendelése leadásakor állítsa be, hogy kéri ezt az ingyenes szolgáltatást, a többi a mi dolgunk.

Kíváncsi, hogyan zajlik egy klímabeszerelés? Nézze meg egy Hisense Eco Smart klíma beszereléséről szóló filmünket itt:


Nem áll készen a lakás? Építkezik, később költözik, felújít?

Itt a nagyszerű lehetőség a gondosan megtervezett, esztétikus kiépítésre. Klímaszerelő partnereink az építkezés megfelelő fázisában falba süllyesztve kiépítik a hűtőközeget és a csepegővizet szállító csöveket, előkészítik ez elektromos kábelezést. 

Keressen minket már az építkezés megkezdésekor és mi igazodunk annak előrehaladásához. A klíma csövek, kábelek beépítését elvégezzük az egyéb elektromos és gépészeti szerelésekkel egyidőben, a klímát pedig felszereljük a kész lakásban.

Mire számíthat klímaszereléskor? Nézze meg videónkat!


Klímaszerelés gyorsan: Minél hamarabb hűvöset vagy meleget szeretne a lakásban? Válassza gyorsított szerelésszervezés szolgáltatásunkat!

Kollegáink összekötik azzal a klímaszerelővel, aki garantáltan öt munkanapon belülre fel tudja venni a klímaszerelési időpontot. Ez a szolgáltatásunk május-szeptember közötti időszakban nem elérhető.

Rendelje meg klímája mellé a „gyorsított szerelésszervezés” szolgáltatást, és dőljön hátra! Intézkedünk.

 

Kollegáink várják hívását irodai időben: 

Hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között

Számunk: 06 (1) 324 3781

*******************************************

Figyelem!

A 14/2015. (II.10.) Korm. rendelet értelmében a split klímák vásárlásának feltétele, hogy a telepíttető (vásárló) rendelkezzen egyedi vonalkódos „telepítési tanúsítvánnyal”. Ennek hiányában klímaberendezések végfelhasználóknak nem szállíthatók.

A tanúsítványt 2019. március 15-ét követően a Hi-Trade-Sense Magyarország Kft. generálja és küldi el vásárlóinak a szállítást megelőzően aláírásra.

A split klímaberendezéseket kizárólag F-gáz vizsgázott szakemberek telepíthetik. A tanúsítvány aláírásával vásárlóink nyilatkoznak arról, hogy megfelelő képesítéssel rendelkező vállalkozással szerelteti be a berendezést.

Vegye igénybe fenti szolgáltatásaink valamelyikét és profitáljon partnereink szakértelméből!

Kapcsolódó tartalmak