Hisense hőszivattyú

Az energiahatékonyság
és a kényelem találkozása

Olyan energiahatékony megoldást szeretnél, amikkel csökkentheted a rezsiköltségeket?

Tapasztald meg a hőszivattyúk új generációját, amelyekkel az otthon hűvössége vagy melegsége csak egy gombnyomásra van!

  • Új generációs hőszivattyúk
  • Környezetbarát megoldások
  • Kiemelkedő energiahatékonyság
  • Gazdaságos energiahasználat
  • Maximális kényelem

Tudj meg többet a hőszivattyúkról, olvasd el a Hőszivattyú kisokos írásunkat!
Tovább a cikkre >>

A legfejlettebb hőszivattyúk már csak egy kattintásnyira vannak.

Válts környezettudatos megoldásra,
és tapasztald meg az energiahatékonyság előnyeit!

Vess egy pillantást a Hi-Therma hőszivattyúkra

Kerek és szögletes egyben.

A minimalista kialakítás azonnal megragadja a képzeleted. A kerek, informatív kijelzőn az összes fontos információ azonnal megjelenik és minden beállítás azonnal kézre áll. Minden otthonba tökéletesen illeszkedik a reddot dizájn díjat nyert, szemet gyönyörködtető beltéri egység.

Miért érdemes a Hisense Hi-Therma termékeket választani?

Energiahatékonyság: A Hisense Hi-Therma hőszivattyúk kiemelkedő energiahatékonysággal (akár A+++ energiaosztály) rendelkeznek, ami a jelentős költségmegtakarítást jelent hosszú távon.

 Keymark tanúsítvány: A Hi-Therma család legtöbb tagja rendelkezik Keymark hőszivattyú tanúsítvánnyal. A Keymark egy önkéntes, független tanúsítási védjegy, mely garancia a készülék európai termékkövetelménynek való megfelelőségére. Független, harmadik fél általi tesztelés eredményeként tanúsítja a megfelelőséget az Ecodesign elveknek és az EU vonatkozó energiahatékonysági rendeleteinek. 

 Csendes működés: Az egyik leggyakrabban felvetett igény a hőszivattyúkkal szemben a csendes működés. Ezt szem előtt tartva a Hisense Hi-Therma termékeket olyan fejlesztésekkel és technológiákkal látták el, amely minimalizálja a működés közben kibocsátott zajt. Mindezeken túl a különböző csendes üzemmódokban akár 12 dB-el is csökkenhet a kültéri egység hangnyomása. 

 Díjnyertes design: A látvány sem elhanyagolható szempont a modern otthonokban. A Hisense Hi-Therma hőszivattyúk a reddot design díj nyertesei, így nem csak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is kiváló választást jelentenek.

Többféle kivitel: A Hi-Therma hőszivattyúk elérhetők monoblokk, osztott (split) és 230 literes használati melegvíz tartállyal integrált kivitelben is (Integra sorozat). Nagyobb teljesítményű készülékek a rendelkezésre álló elektromos hálózathoz igazodóan 1 és 3 fázisú változatokban is választhatók.   

Kiszolgál minden igényt: A Hi-Therma hőszivattyúkhoz elérhető számos kiegészítőnek, szenzornak; valamint a programozható be- és kimeneteknek nagy számának köszönhetően, akár 7 egyedileg szabályozható hőmérsékletű helyiséget is kiszolgálnak és elvégeznek minden elektromos vezérlési feladatot. Nincs szükség extra automatikai megoldások kiépítésre a fűtési rendszerben.

Ezeket olvastad már?

Inverteres klíma

Inverteres klíma

Inverteres klíma  a modern hűtési és fűtési megoldásAz inverteres klíma egyre népszerűbb választás. Mindenkinek jó választás, akik egy energiatakarékos, hatékony és hosszú távon költséghatékony hűtési megoldást keresnek otthonaikba vagy irodáikba. Az inverteres klíma...

bővebben
Inverteres klíma

Inverteres klíma

Inverteres klíma  a modern hűtési és fűtési megoldásAz inverteres klíma egyre népszerűbb választás. Mindenkinek jó választás, akik egy energiatakarékos, hatékony és hosszú távon költséghatékony hűtési megoldást keresnek otthonaikba vagy irodáikba. Az inverteres klíma...

bővebben
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Klíma karbantartás Egy gondosan karbantartott klíma hosszú évekig, komfortos, egészséges környezetet biztosít. De miért szükséges a karbantartás és mi történik, ha ez elmarad? Szükséges-e akkor is, ha csak ritkán használjuk a klímánkat? Ezeket a leggyakrabban...

bővebben

Még nem döntöttél?

Kérdésed van?

15987

Keress bennünket testreszabott, egyedi árajánlatért!

0