Hisense hőszivattyú

Az energiahatékonyság
és a kényelem találkozása

Olyan energiahatékony megoldást szeretnél, amikkel csökkentheted a rezsiköltségeket?

Tapasztald meg a hőszivattyúk új generációját, amelyekkel az otthon hűvössége vagy melegsége csak egy gombnyomásra van!

  • Új generációs hőszivattyúk
  • Környezetbarát megoldások
  • Kiemelkedő energiahatékonyság
  • Gazdaságos energiahasználat
  • Maximális kényelem

Tudj meg többet a hőszivattyúkról, olvasd el a Hőszivattyú kisokos írásunkat!
Tovább a cikkre >>

A legfejlettebb hőszivattyúk már csak egy kattintásnyira vannak.

Válts környezettudatos megoldásra,
és tapasztald meg az energiahatékonyság előnyeit!

Vess egy pillantást a Hi-Therma hőszivattyúkra

Kerek és szögletes egyben.

A minimalista kialakítás azonnal megragadja a képzeleted. A kerek, informatív kijelzőn az összes fontos információ azonnal megjelenik és minden beállítás azonnal kézre áll. Minden otthonba tökéletesen illeszkedik a reddot dizájn díjat nyert, szemet gyönyörködtető beltéri egység.

Miért érdemes a Hisense Hi-Therma termékeket választani?
 

Energiahatékonyság: A Hisense Hi-Therma hőszivattyúk kiemelkedő energiahatékonysággal (akár A+++ energiaosztály) rendelkeznek, ami a jelentős költségmegtakarítást jelent hosszú távon.

 Keymark tanúsítvány: A Hi-Therma család legtöbb tagja rendelkezik Keymark hőszivattyú tanúsítvánnyal. A Keymark egy önkéntes, független tanúsítási védjegy, mely garancia a készülék európai termékkövetelménynek való megfelelőségére. Független, harmadik fél általi tesztelés eredményeként tanúsítja a megfelelőséget az Ecodesign elveknek és az EU vonatkozó energiahatékonysági rendeleteinek. 

 Csendes működés: Az egyik leggyakrabban felvetett igény a hőszivattyúkkal szemben a csendes működés. Ezt szem előtt tartva a Hisense Hi-Therma termékeket olyan fejlesztésekkel és technológiákkal látták el, amely minimalizálja a működés közben kibocsátott zajt. Mindezeken túl a különböző csendes üzemmódokban akár 12 dB-el is csökkenhet a kültéri egység hangnyomása. 

 Díjnyertes design: A látvány sem elhanyagolható szempont a modern otthonokban. A Hisense Hi-Therma hőszivattyúk a reddot design díj nyertesei, így nem csak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is kiváló választást jelentenek.

Ezeket olvastad már?

Hőszivattyú kisokos – hogyan válassz?

Hőszivattyú kisokos – hogyan válassz?

Hőszivattyú kisokos - hogyan válassz? Mi az a hőszivattyú? Nagyon egyszerűen fogalmazva a hőszivattyú egy olyan technológia, melynek alkalmazásával egy adott forrásból (ez leggyakrabban a levegő, de lehet a talaj és víz is) nyert hőenergiát egy másik helyre tudunk...

bővebben
Milyen előnyei vannak a Wi-Fi csatlakozásnak

Milyen előnyei vannak a Wi-Fi csatlakozásnak

Milyen előnyei vannak a Wi-Fi csatlakozásnak?A korszerű klímaberendezések csendes, energiahatékony működésük mellett kényelmi szolgáltatásokat is nyújtanak. A számos programozási és levegőtisztítási opción túl az egyik legnépszerűbb funkció a távoli vezérlés. Biztosan...

bővebben
Kedvezményes áramtarifák hőszivattyús fűtésre

Kedvezményes áramtarifák hőszivattyús fűtésre

Kedvezményes áramtarifák hőszivattyús fűtésre(eon Geo és H tarifa)Ahogy másik bejegyzésünkben már kitértünk rá, a klímával és hőszivattyúval fűtés nagyon gazdaságos, az év bizonyos szakaszaiban a kondenzációs gázkazánnál gazdaságosabban működik.Ezt a fajta fűtést...

bővebben

Még nem döntöttél?

Kérdésed van?

15987

Keress bennünket testreszabott, egyedi árajánlatért!

0