KLÍMA SZERELÉS
ORSZÁGOSA
N


Partnerhálózatunk

gyorsan és kiszámítható áron
szereli be a  klímádat.

Profitálj a Hisense klíma szerelők
szakértelméből és tapasztalatából!

Mindannyian kipróbált és minősített klímaszerelő szakemberek, a magyarországi szabályozásoknak megfelelő oktatásokkal és tanúsítványokkal rendelkeznek.

Megmondod, hol és mikor, mi megmondjuk, melyik klímaszerelő partnerünk tudja vállalni a munkát. Mindig kiszámítható, kedvező áron.

Ez ilyen egyszerű.

A teljes hatósági adminisztrációt elvégezzük helyetted. Rendelésed leadásakor állítsd be, hogy szükséged van klímaszerelőre, a többi a mi dolgunk.

Biztonságos-e a járvány idején? Nézd meg biztonságos klímaszerelésről szóló filmünket!

Nem áll készen a lakás?
Építkezel, később költözöl, felújítasz?

Itt a nagyszerű lehetőség a gondosan megtervezett, esztétikus kiépítésre. Klíma szerelő partnereink az építkezés megfelelő fázisában falba süllyesztve kiépítik a hűtőközeget és a csepegővizet szállító csöveket, előkészítik ez elektromos kábelezést.

Keress bennünket már az építkezés megkezdésekor és mi igazodunk annak előrehaladásához. A klímacsövek, kábelek beépítését elvégezzük az egyéb elektromos és gépészeti szerelésekkel egyidőben, a klímát pedig felszereljük a kész lakásban.

Mire számíthatsz klíma szereléskor? Nézd meg a videónkat!

Klíma szerelés gyorsan, határidőre!

 

Minél hamarabb hűvöset vagy meleget szeretnél a lakásban?
Válaszd gyorsított szerelés szervezés szolgáltatásunkat!

Kollegáink összekötnek azzal a klíma szerelővel, aki garantáltan öt munkanapon belülre fel tudja venni a klímaszerelési időpontot.*

*Ez a szolgáltatásunk  május-szeptember közötti időszakban sajnos nem elérhető.

Rendeld meg a klímád mellé a
„gyorsított klíma szerelés” szolgáltatást,
és dőlj hátra!

Kollegáink várják hívásodat irodai időben,
hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között.

Információért hívj most!

+36 30 432 0 234

Vagy rendeld meg most!

Figyelem!

A 14/2015. (II.10.) Korm. rendelet értelmében a split klímák vásárlásának feltétele, hogy a telepíttető (vásárló) rendelkezzen egyedi vonalkódos „telepítési tanúsítvánnyal”. Ennek hiányában klímaberendezések végfelhasználóknak nem szállíthatók.

A tanúsítványt 2019. március 15-ét követően a Hi-Trade-Sense Magyarország Kft. generálja és küldi el vásárlóinak a szállítást megelőzően aláírásra.

A split klímaberendezéseket kizárólag F-gáz vizsgázott szakemberek telepíthetik. A tanúsítvány aláírásával vásárlóink nyilatkoznak arról, hogy megfelelő képesítéssel rendelkező vállalkozással szerelteti be a berendezést.

Vegye igénybe fenti szolgáltatásaink valamelyikét és profitáljon partnereink szakértelméből!

Még nem döntöttél?

Kérdésed van?

15987

Keress bennünket testreszabott, egyedi árajánlatért!

0