Hisense 7 kW multi split kültéri egység

466.950 Ft

Multi split kültéri egység 3 univerzális beltéri egységhez hűtésre/fűtésre. Tetszőleges kivitelű: oldalfali, kazettás, konzolos, mennyezeti/parapet vagy légcsatornás egységekkel használható.

Cikkszám: 3AMW72U4RJC Kategória: Címke:

A Hisense multi split rendszerek ideálisak minden olyan esetben, amikor több helyiség klimatizálását szükséges megoldani mindössze egy kültéri egységgel.  A multi split termékcsaládon belül szabadon variálhatók a beltéri egységek 5 kW teljesítményig, így nincs megoldhatatlan feladat. Ugyanazon rendszerben használhatók parapet/mennyezeti, konzolos, légcsatornás, kazettás vagy hagyományos oldalfali beltéri egységek. A beltéri egységektől függően vezetékes / vezeték nélküli távirányítók használhatók, illetve a WiFi kapcsolat is elérhető minden esetben. A kültéri egység beépített fűtőszállal rendelkezik, így extrém külső hőmérsékletek mellett is zavartalanul és energiahatékonyan teszi a dolgát.

Az egyes kombinációk részletes, kalkulált paramétereihez tekintsd meg kombinációs táblázatunkat a letölthető dokumentumok között.

További információk

Tömeg 54 kg
Méretek 99 × 73 × 45 cm
Gyártó & termékvonal

Hisense Freematch

EU modell

3AMW72U4RJC

Típus

T1, H/P, INVERTER

Csatlakoztatható beltéri egységek száma

3

Hűtési kapacitás (W)

7000 (2000-10000)

Fűtési kapacitás (W)

8000 (2000-10000)

SEER (hűtés)

7,9

SCOP (fűtés)

4,4

Energia osztály (hűtés)

A++

Energia osztály (fűtés)

A+

Feszültség, frekvencia, fázis

230 VAC, 50 Hz, 1 fázis

Névleges áramfelvétel - hűtés (A)

7,9

Névleges áramfelvétel - fűtés (A)

8,7

Működési hőmérséklet tartomány (hűtés)

-15°C~+50°C

Működési hőmérséklet tartomány (fűtés)

-20°C~+24°C

Hűtőközeg típusa

R32

Előtöltött hűtőközeg mennyisége (g)

1460

Max. csőhossz beltéri egységenként (m)

25

Max. teljes csőhossz (m)

50

Nettó méretek Szélesség*Magasság*Mélység (mm) (Kültéri egység)

860x670x310

Nettó tömeg (kg)

49

COVID 19 – KORONAVÍRUS

ELSŐ AZ ÖN BIZTONSÁGA

Napjainkban soha nem tapasztalt kihívásokkal nézünk szembe. A világjárvány új megoldásokra, biztonsági intézkedésekre  késztetett minket, hiszen az élet nem állhat meg.

Kiemelten fontos megrendelőink, munkatársaink és partnereink egészsége, ezért jelentősen csökkentettük a személyes kontaktusok számát, előtérbe helyeztük az online ügyintézést. Szerelőpartnereink is a járványügyi intézkedéseknek megfelelően végzik napi munkájukat. Nézd meg rövidfilmünket a biztonságos munkavégzésről.