HISENSE HVAC ÉS VRF MEGOLDÁSOK

HISENSE HVAC 

A Hisense cégcsoport az elektronikai és informatikai ipar meghatározó szereplője. Világszerte 29 gyártóbázissal, 20 kutató és fejlesztő központtal rendelkezik. HVAC termékskáláját 20 saját iroda és számos disztribútor partner értékesíti minden kontinensen.

HISENSE VRF – GYÁRTÁS ÉS FEJLESZTÉS

A Qingdao Hisense HVAC Equipment Co., Ltd. a 2003-ban alapított Qingdao Hisense Hitachi Air-conditioning Systems Co. Ltd.  (a Hisense és a Hitachi vegyesvállalata) 100%-os tulajdonú leányvállalata.

Ez a gyártóbázis egy helyszínen integrálja a kereskedelmi és lakossági központi klímaberendezések technológiai fejlesztését, a termékgyártást, a marketing tevékenységet és egyéb szolgáltatásokat.

Az összes részvényes, például a Hisense és a Johnson Control Hitachi teljes támogatásával a Hisense VRF elkötelezett amellett, hogy piacvezetővé váljon az iparágban. Masszív műszaki innovációs hátterével a Hisense VRF 38 nemzeti szabvány, ipari szabvány és egyesületi szabvány megfogalmazásában és felülvizsgálatában vett részt, és 659 engedélyezett szabadalommal rendelkezik a CAC és hőszivattyús termékek területén. 2008 óta 58 technológia megoldása nyerte el az „advanced” (haladó) tanúsítást. Mostanra a Hisense VRF Kína vezető CAC vállalkozása. (2022. dec. 31-i adatok alapján)

A Hisense-Hitachi csúcstechnológiás VRF berendezéseket már az egész világban elismeréssel fogadják.  A felhasználók mindenhol bizalommal tekintenek például a nemzetközi sportesemények szponzoraként is ismert márkára.

A berendezéseket csúcstechnológiával, magas minőségű alkatrészeket felhasználva, szigorú minőségellenőrzés mellett gyártják, felhasználva a Hitachi és a Hisense minden fejlesztését, újítását, fejlett gyártási folyamatait.

Napjainkban a Hisense VRF 3 különböző márkanéven értékesíti a VRF termékeit a világban: Hisense, Hitachi, illetve York.

Hisense S mavo
Hisense VRF beltéri

A rendkívül széles Hisense HVAC termékportfólió, az ergonómikus tervezésű, letisztult, elegáns megjelenésű  beltéri egységek; valamint a kültéri egységek moduláris felépítése, gazdaságos és csendes működése lehetővé teszi  alkalmazásukat a legkülönbözőbb intézményekben.

Beltéri egységek esetében előremutató fejlesztések eredményeit élvezhetik a felhasználók. Legyen szó, kényelmi vagy egészségügyi szempontokról vagy energiatakérossági törekvésekről. A legtöbb beltéri egységben alkalmazható jelenlét érzékelő, páratartalom érzékelő és többféle technológiájú, igazoltan hatékony légtisztító megoldás, vagy csak egyszerűen a friss levegő bevezetése.

A Hisense VRF termékek így kiválóan alkalmazhatók, irodai, ipari környezetben, szállodákban, kulturális- oktatási létesítményekben, egészségügyi és kereskedelmi egységekben, de akár lakóházakban is. 

A rugalmasan konfigurálható és kiépíthető vezérlési és felügyeleti megoldások, az elérhető épületfelügyeleti csatlakozások hatékony és energiatakarékos üzemeltetést tesznek lehetővé.

Projektek előkészítésben, tervezésben a Hisense VRF számos hatékony segítséget nyújt a szakembereknek. Egyik eszköz a kiválasztó, méretező Hi-Selection szoftver, de AutoCad rendszerekhez is elérhető plugin, mely segít a csőhálózat tervezésében és a szükséges hűtőközeg mennyiség kalkulációjában is. A tervezési fázisban gyakran használt BIM rendszerekhez elérhetők a berendezések háromdimenziós modelljei, illetve légáramlások vizsgálatához CFD eszközök is.

A kültéri egységek gondosan tervezett belső kialakítása, felépítése egyszerű telepítést és karbantartást biztosít. A rendszerek teljes életciklusának végigkövetéséhez, az after-sales szolgáltatások adminisztrációjához pedig a Hisense HVAC GCSS rendszere nyújt hatékony, könnyen használható felületet.

További információra van szükséged? Segítünk.

Üzenetedre a lehető leghamarabb válaszolunk. 

A VRF- és kapcsolódó egyéb Hisense HVAC termékekkel kapcsolatosan felmerülő kérdéseket szakértő kollegáink a lehető legrövidebb határidővel megválaszolják.

A legfontosabb műszaki adatok, a részletes termékportfóliók megismerhetők az alábbiakban letölthető katalógusokból:

Hisense Hi-Smart Mini VRF
Hisense Hi-Mod VE1 katalógus

A Hisense HVAC aktuális VRF termékkatalógusa letölthető a képre kattintva. 

Kisebb rendszerek? Költséghatékony Mini VRF megoldások Hisense termékekkel. Kültéri egységek 33 kW-ig, Eurovent tanúsítással, 8-19 beltéri egységig.  Az termékkatalógus a képre kattintva érhető el.

Chiller a Hisense HVAC kínálatában. Kattints a képre a katalógus megjelenítéséhez.

Még nem döntöttél?

Kérdésed van?

15987

Keress bennünket testreszabott, egyedi árajánlatért!

0