Klíma részletre:

tökéletes komfort,
akár 0 forint kezdőrészlettel!

Szeretnéd komfortosabbá tenni a mindennapokat?

Szeretnéd, ha otthonodban mindig tökéletes hőmérséklet uralkodhatna?

Szeretnél egy új klímát, de nem szeretnéd pénztárcádat hirtelen megterhelni?

Akkor eljött a Te időd!

A Hisense és Cetelem összefogott annak érdekében, hogy otthonodban Te is tökéletes komfortérzetet teremthess, akkor is, ha egy új klíma egyszerre túlzottan nagy kiadást jelentene. Így álmaid klímaberendezése már akár nulla forint kezdőrészlettel is elérhető!

Hogyan zajlik a klíma
hitelre történő vásárlása?

Ahhoz, hogy megvásárolhasd a számodra ideális klímaberendezést, nincs más dolgod, mint oldalunkon kiválasztani a terméket és kitölteni a hiteligényléssel kapcsolatos adatlapot. Ezután a kinyomtatott és aláírt dokumentumokat feltölteni a rendszerbe, a szerződésed pedig az SMS-ben kapott kóddal hitelesíteni.

A folyamat mindössze pár percet vesz igénybe, és azonnali hitelbírálat mellett, otthonról, kényelmesen intézhető. Pozitív elbírálás esetén a rendelés azonnal kiszállításra kerül, így néhány napon belül már élvezheted is az új klímaberendezés által kínált, tökéletes komfortérzetet.

Hisense klíma minimal lakásban

Klímahitel beszerelésre:
mi a helyzet a vásárlás utáni munkálatokkal?

Hisense klímaberendezés hitelre

Ha tartanál a klímaberendezés telepítési és beüzemelési költségei miatt, akkor szeretnénk megnyugtatni, hiszen emiatt sem kell aggódnod. A Cetelem klíma hitel nem csak a klímaberendezés vásárlására, de a beszerelésre is vonatkozhat. Ehhez ne felejtsd el a szerelési szolgáltatást is kosárba tenni a hiteligénylés megkezdése előtt (a szerelési szolgáltatásnak feltételei vannak).

Ez azt jelenti, hogy a vásárlás utáni munkálatokkal sem lesz gondod, hiszen, ha szeretnéd, akár 0 forintos kezdőrészlettel is vásárolhatsz új klímát, melyet szakembereink beszerelnek és üzembe is helyeznek számodra.

Akciós klíma hitelre: lehetséges?

Oldalunkon a teljes áron kínált klímaberendezések közt akciós készülékek is megtalálhatók, melyek már rendkívül csábító áron elérhetőek. Azok számára pedig, akik az ezek közül a termékek közül szeretnének választani, van egy remek hírünk.

A Cetelem által biztosított hitel az akciós klímákra ugyanúgy vonatkozik, mint a teljesárú klímaberendezésekre. Ez azt jelenti, hogy álmaid légkondicionálója már rendkívül kedvező áron is a tiéd lehet.

Mit érdemes még tudnom
a klíma hitelről?

A klímaberendezésre igényelhető hitel összege minimum 50.000, maximum 2 millió forint lehet, az összegből pedig azt a készüléket vásárolhatod meg oldalunkon, amelyiket csak szeretnéd. A hiteligényléshez az önrész, nem kötelező, ám az ügyfél választásod és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint ez változó lehet. A klíma hitelt az igényelt összegtől és lehetőségeidtől függően 10, 12, 15, 20, 24, 30, vagy 36 hónapos futamidőre igényelheted.

Ha szeretnél többet tudni arról, milyen feltételek mellett és hogyan lehet tiéd egy új klíma Cetelem hitelre akár már ma, olvasd el az áruhitellel kapcsolatos, részletes tájékoztatót, melyben minden fontos információ és feltétel, valamint a hiteligényléshez szükséges dokumentumok listája is megtalálható.

Még nem döntöttél?

Kérdésed van?

15987

Keress bennünket testreszabott, egyedi árajánlatért!

0