Miért a Hisense?

Bár a Hisense már az 1969 óta gondoskodik a professzionális háztartási elektronikai gépekről, Magyarországon e márkanév alatt leginkább a Hisense tv magas minősége vált ismertté.

Ami korántsem véletlen, hiszen a márka a világ 4. legnagyobb televíziógyártója – fogalom az iparágban. Azonban az alapítása óta eltelt több mint 50 évben más területeken is csúcsminőséget alkotott.

Hisense központ

A márka neve még viszonylag ismeretlenül cseng itthon, így nem véletlen, hogy gyakran felteszik a kérdést: vajon a Hisense milyen gyártmány? Milyen a minősége?

A válaszhoz talán elég az, ha szétnézünk a Hisense leányvállalatok háza táján, talán így már a márkával még csak ismerkedőknek is ismerősebbé válhat a terep.

Olyan világszerte elismert gyártók tartoznak ugyanis a kínai világmárka kötelékébe, mint például a Toshiba, a Gorenje vagy épp a Sharp.

A kezdetekhez képest ma már a televíziókészülékeken túl olyan háztartási berendezések teszik lenyűgözően színessé a vállalatcsoport termékpalettáját, mint az innovatív technológiákat felvonultató hűtőgépek, mosógépek, okostelefonok és laptopok, illetve természetesen a Hisense légkondicionálók páratlan kínálata.

Hisense története képekben

Halk, energiatakarékos és modern: ez a Hisense klíma…

… az igényeidre szabva.

Ma már számtalan különböző típusú Hisense légkondicionáló közül választhatod ki az otthonodra, irodádra vagy nyaralódra szabott verziót. Többé nem kell megalkudnod a lehetőségeidet tekintve, hiszen a Hisense termékpalettáján ugyanúgy megtalálható:

 

Hisense multi klíma rendszerek

Hogy a különbözőségük ellenére mégis
mi a közös bennük?

Elsősorban az, hogy kategóriájukon belül a legjobb ár-érték arányt képviselik, modern és innovatív köntösbe bújtatva. Példának okáért említhetjük a split klímáknál a WIFI-kapcsolódás és ezáltal a távolról kezelés lehetőségét. Segítségükkel mielőtt útnak indulnál a nyaralódba, akár otthonról, de a benzinkúton tartott pihenő során is elindíthatod a légkondit. Mire megérkezel, kellemesen hűvös szobák fogadnak, ami felettébb élvezetessé teszi a pihenésed.

Ezen felül hangsúlyosan halk klíma típusokról beszélünk, főként a legnagyobb kedvencnek számító Hisense Silentium termékcsalád esetében. Ezek gyakorlatilag zajmentes működéssel kényeztetik a közérzetedet, se a kül-, se a beltéri egység nem fog zavarni a mindennapok során.

De tovább fokozva a praktikus kényelmet, hűtő-fűtő klímák közül is kiválaszthatod a neked megfelelőt, ha esetleg nemcsak nyáron, hanem télen is bevetnéd őket. Ezen kívül, ha inverteres a klíma, akkor többek között arra is képes, hogy folyamatosan szabályozza a teljesítményt, így növelve az egység energiahatékonyságát és csökkentve a zajszintjét.

hisense klíma wifi

Még mindig kíváncsi vagy rá, hogy a Hisense milyen márka?

Szerintünk ezt az ügyfeleink tudják a legjobban megfogalmazni.

„Összehasonlítva más klímagyártók termékeivel, a Hisense klímáknak lényegesen jobb az ár/érték arányuk. A garancia 5 évre kiterjeszthető, ami nálam nem volt utolsó szempont.

Megkeresésem után azonnal visszahívtak. Egy nap alatt megszervezték a beszerelést, gyakorlatilag arra hétre. A klímával kapcsolatban az egyik pozitívum, hogy nagyon csendes, szinte hangtalan. A másik, hogy igen gyorsan felfűtötte 20-21 fokra a szobát a 0 fok körüli időben.

Összességében ajánlani tudom, mind Önöket a gyors, korrekt ügyintézés miatt, mind a Hisense klímát az eddigi pozitív tapasztalatok miatt.

Pintér János
Pécs”

Egy másik Hisense klíma vélemény, ezúttal a szervizpartner szemszögéből:

„Sok éve szerelünk klímát, de a Hisense készülékei igazán meglepetést okoztak. Pozitív értelemben!

Minőségi, korszerű és energiahatékony berendezések. Az ECO család ára mindemellett rendkívül kedvező, a Silentium család tagjai pedig egyszerűen hangtalanok. Ha a 2,6 kW-os Silentium modellhez hasonló energiahatékonyságú (fűtés A+++, hűtés A+++) klímát keresünk 5,1-es vagy jobb SCOP értékkel, nehéz lesz találni. Főleg ennyi pénzért.

Tényleg csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

IN-VA klíma – Krisztián”

Ennél többet talán nem is kell mondanunk.

Tévés cégből technológiai nagyágyú

A cég egyre több háztartási berendezéstípus gyártásába is belekezdett a légkondicionálóktól a hűtőgépekig, de készülnek a Hisense gyáraiban laptopok és okostelefonok is.

A klímák terén a Hisense egyenesen az inverteres technológia egyik úttörője, sokat tett azért, hogy manapság már ne hangos és gazdaságtalan monstrumok küszködjenek a levegő hűtésével, hanem multifunkciós, gazdaságos, halk és egészségbarát készülékeket használhassunk.

Abban, hogy a klímákat ma már ne csak hűtésre, de fűtésre is használhassuk, szintén nagy szerepük van, többek között a saját fejlesztésű VVI technológiának köszönhetően, amely alacsony hőmérsékletű környezetben 100 százalék közelében tartja az eszköz hatékonyságát.

A cég 2015-ben 23,7 millió dollárért megvásárolták a Sharp mexikói gyárát és ezzel együtt Észak- és Dél-Amerikára vonatkozóan a Sharp

tévék értékesítési jogait.  2017 végén pedig bejelentették, hogy 95 százalékos részesedést szereznek a Toshiba Visual Solutions vállalatban 113 millió dollár értékben.

A Hisense mára egy húsznál is több leányvállalatból álló óriási cégcsoport, mely világszerte tucatnyi gyárat és fejlesztőközpontot üzemeltet, Kína mellett az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Argentínában, Dél-Afrikában, fél tucatnyi európai országban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Japánban, Thaiföldön, Indonéziában, Malajziában és Ausztráliában.

A 75 ezres munkaerőbázist foglalkoztató vállalatcsoport márkái közül jelenleg tévék terén világszinten a harmadik, légkondik terén Kínában szintén a harmadik, ugyanitt a hűtők piacán ezüstérmes, a tévék versenyében pedig első, immár 13 éve folyamatosan.

 

Hisense – a klímán és háztartásokon túl

A Hisense olyan márka, ami elkötelezett a sport, a művészetek és a tudomány mellett, nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is.

Névadó szponzor többek között melbourne-i Hisense Arénában, főszponzora volt a 2018-as FIFA Labdarúgó Világbajnokságnak, de hivatalos partnere volt a 2020-as UEFA Európa Bajnokságnak is.

Ezen felül stratégiai partnere az Aston Villa futball csapatnak és több technológiai kiállítást, egyetemet is támogatnak.

Az innovatív szemléletmódra és a gyors reakcióképességre pedig az egyik legjobb példa, hogy olyan top autósportos kategóriákban is aktív szerepet vállalnak, mint a Forma-1 vagy a NASCAR.

Ez tehát a Hisense márka. Se több, se kevesebb.

Hisense UEFA EURO 2020

Még nem döntöttél?

Kérdésed van?

15987

Keress bennünket testreszabott, egyedi árajánlatért!

0