Hisense 4in1 szűrő

3.000 Ft

4 különböző technológiát integráló nagy hatékonyságú szűrőbetét. Használható minden Hisense oldalfali beltéri egységben.

Elfogyott

Cikkszám: 4in1 filter Kategória: Címke:

A klímák beltéri egységei működésükből adódóan nagy mennyiségű levegőt mozgatnak meg, amit egy hűtő, vagy fűtőfelületen (hőcserélőn) keresztül áramoltatva juttatnak vissza a szobába.

Abban, hogy ez a visszaáramoltatott levegő minél egészségesebb legyen, a készülékbe szerelhető szűrők sokat segítenek. Ez a szűrőpanel 4 különböző funkciót képes ellátni egyszerre, így a klíma tisztább, baktérium-, és pormentesebb levegőt bocsájt ki.

A kombinált szűrő elemei:

- Fotokatalitikus szűrő: két részből áll, az első felülettel az elektrosztatikus port gyűjti össze, a hátsó felülettel pedig elemeire bontja miután magába szívta a szagokat, vírusokat, baktériumokat.

- Ezüst-Ion szűrő: az ionok a beáramló levegőben lévő baktériumokkal találkozva, azokra romboló hatást gyakorolnak, azaz a levegőben lévő kórokozókat közel teljes mértékben semlegesítik.

- Catechin szűrő: semlegesíti a baktériumok több, mint 95 %-át. A szűrők zöld tea kivonatot tartalmaznak, mely fertőtleníti a porrészecskéket.

- HEPA szűrő: nagy hatékonyságú részecske szűrő, melynek a baktériumoktól, elpusztult atkáktól és nagyon finom porrészecskéktől és pollenektől tisztítja meg a levegőt. Légtisztító berendezések tartozéka.

A szűrő behelyezéséhez nem szükséges szerelő, könnyen beilleszthető a készülékbe utólag is.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Méretek 23 × 5 × 1 cm
Kompatibilitás

Minden oldalfali beltéri egység (2 db helyezhető el)

COVID 19 – KORONAVÍRUS

ELSŐ AZ ÖN BIZTONSÁGA

Napjainkban soha nem tapasztalt kihívásokkal nézünk szembe. A világjárvány új megoldásokra, biztonsági intézkedésekre  késztetett minket, hiszen az élet nem állhat meg.

Kiemelten fontos megrendelőink, munkatársaink és partnereink egészsége, ezért jelentősen csökkentettük a személyes kontaktusok számát, előtérbe helyeztük az online ügyintézést. Szerelőpartnereink is a járványügyi intézkedéseknek megfelelően végzik napi munkájukat. Nézd meg rövidfilmünket a biztonságos munkavégzésről.