Hisense 3,5 kW kazettás beltéri egység

245.950 Ft

Kazettás beltéri egységek használhatók mono- vagy multisplit konfigurációjú rendszerekben is. Ideálisak nagyobb terek hűtésére, fűtésére. A négy irányú légbefúvás magas komfortot, kellemes környezetet biztosít. Az elegáns Hisense kazettás egységek álmennyezetbe süllyesztve kifejezetten diszkrét megjelenésűek és alig igényelnek helyet.

Figyelem: a feltüntetett ár a képeken látható előlapot is tartalmazza!

 

Cikkszám: ACT35UR4RCA4 Kategóriák: , Címke:

A Hisense kereskedelmi célú (LCAC - Light Commercial Air Conditoner) légkondicionálók magukban hordozzák a Hisense-Hitachi VRF termékvonal minden fejlesztését.

Nagy megbízhatóság, csendes működés, gondos tervezéssel megalkotott légáramlások jellemzik. Külön csonk áll rendelkezésre friss levegő beszívására.  A beltéri egység 3 ventilátor fokozattal rendelkezik, jelzést ad a hűtőközeg esetleges szivárgása esetén.

A beltéri egység mindössze 215 mm magas (előlappal 245mm), így a legszűkebb helyeken is elfér. Beépített cseppvíz szivattyú emeli kondenzvizet a mennyezeti elvezetésig.

Vezérlésre több megoldás is rendelkezésre áll: az infra távszabályzón túl használhatók a különböző fali szabályzók, vezérlők, illetve az ACT sorozatú kazettás beltéri egységeket Wi-Fi modullal is bővíthetjük.

További integrációs lehetőségek: szállodai szobakártya, tűzjelző rendszer.

További információk

Tömeg 18 kg
Méretek 73 × 67 × 30 cm
Modell

ACT35UR4RCA4

Hűtési kapacitás (W)

3520

Fűtési kapacitás (W)

3520

Légforgatás (m3/h)

600/500/400

Zajszint (hangnyomás)

29-35

Hűtőközeg típusa

R32

Hűtőközeg szivárgás riasztás

igen

Beépített cseppvíz szivattyú

igen

Friss levegő beszívás

igen

WiFi modul / mobil app

opcionális

Nettó méretek Szélesség*Magasság*Mélység (mm)

570x570x215

Csomagolás méretek Szél x Mag x Mély (mm)

730x668x292

Nettó tömeg (kg)

15

Bruttó tömeg (kg)

18

Mi történik a klíma beszerelése során?

 A klíma beszerelése egy nagyon fontos lépés a háztartásokban, mert segít megteremteni a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat az otthonunkban. A klíma beépítése azonban számos kihívást jelenthet, ha nem figyelünk oda a részletekre.

Bemutatjuk, mire kell figyelni a klíma beszerelése során, hogy biztosítsuk a légkondícionáló rendszer hatékony és hosszú élettartamú működését.

0