Hisense 2,6 kW légcsatornás beltéri egység

145.950 Ft

A légcsatornás beltéri egységek használhatók mono- vagy multisplit konfigurációjú rendszerekben is. Alkalmazhatók légcsatornába cserelve vagy önállóan. Az alsó és első befúvási opciók univerzális felhasználást biztosítanak.

Cikkszám: ADT26UX4RBL4 Kategóriák: , Címke:

A Hisense kereskedelmi célú (LCAC - Light Commercial Air Conditoner) légkondicionálók magukban hordozzák a Hisense-Hitachi VRF termékvonal minden fejlesztését.

A légcsatornás egységek nem csak légcsatornába építve használhatók. Vezérlésükre számos opció áll rendelkezésre: infra távirányító, fali LCD kijelzős vezérlő, illetve WiFi-s alkalmazás. A beltéri egység 3 ventilátor fokozattal és cseppvíz szivattyúval rendelkezik.

További információk

Tömeg 21,5 kg
Méretek 108 × 57 × 29 cm
Modell

ADT26UX4RBL4

Hűtési kapacitás (W)

2900

Fűtési kapacitás (W)

3100

Légforgatás (m3/h)

520/420/350

Zajszint (hangnyomás)

26/29/32

Statikus nyomás (Pa)

0-50

Hűtőközeg típusa

R32

Beépített cseppvíz szivattyú

igen

Friss levegő beszívás

igen

WiFi modul / mobil app

opcionális

Nettó méretek Szélesség*Magasság*Mélység (mm)

910x190x447

Nettó tömeg (kg)

18

COVID 19 – KORONAVÍRUS

ELSŐ AZ ÖN BIZTONSÁGA

Napjainkban soha nem tapasztalt kihívásokkal nézünk szembe. A világjárvány új megoldásokra, biztonsági intézkedésekre  késztetett minket, hiszen az élet nem állhat meg.

Kiemelten fontos megrendelőink, munkatársaink és partnereink egészsége, ezért jelentősen csökkentettük a személyes kontaktusok számát, előtérbe helyeztük az online ügyintézést. Szerelőpartnereink is a járványügyi intézkedéseknek megfelelően végzik napi munkájukat. Nézd meg rövidfilmünket a biztonságos munkavégzésről.