Hisense 5 kW kazettás beltéri egység

204.950 Ft

Kazettás beltéri egységek használhatók mono- vagy multisplit konfigurációjú rendszerekben is. Ideálisak nagyobb terek hűtésére, fűtésére. A négy irányú légbefúvás magas komfortot, kellemes környezetet biztosít. Az elegáns Hisense kazettás egységek álmennyezetbe süllyesztve kifejezetten diszkrét megjelenésűek.

Figyelem: az előlap külön megvásárolandó!

Cikkszám: ACT52UR4RCA4 Kategóriák: , Címke:

A Hisense kereskedelmi célú (LCAC - Light Commercial Air Conditoner) légkondicionálók magukban hordozzák a Hisense-Hitachi VRF termékvonal minden fejlesztését.

Nagy megbízhatóság, csendes működés, gondos tervezéssel megalkotott légáramlások jellemzik. Külön csonk áll rendelkezésre friss levegő beszívására.  A beltéri egység 3 ventilátor fokozattal rendelkezik, jelzést ad a hűtőközeg esetleges szivárgása esetén.

A beltéri egység mindössze 215 mm magas (előlappal 245mm), így a legszűkebb helyeken is elfér. Beépített cseppvíz szivattyú emeli kondenzvizet a mennyezeti elvezetésig.

Vezérlésre több megoldás is rendelkezésre áll: az infra távszabályzón túl használhatók a különböző fali szabályzók, vezérlők, illetve az ACT sorozatú kazettás beltéri egységeket Wi-Fi modullal is bővíthetjük.

További integrációs lehetőségek: szállodai szobakártya, tűzjelző rendszer.

További információk

Tömeg 18 kg
Méretek 73 × 67 × 30 cm
Modell

ACT52UR4RCA4

Hűtési kapacitás (W)

5200

Fűtési kapacitás (W)

4400

Légforgatás (m3/h)

810/670/620

Zajszint (hangnyomás)

42/38/34

Hűtőközeg típusa

R32

Hűtőközeg szivárgás riasztás

igen

Beépített cseppvíz szivattyú

igen

Friss levegő beszívás

igen

WiFi modul / mobil app

opcionális

Nettó méretek Szélesség*Magasság*Mélység (mm)

570x570x215

Csomagolás méretek Szél x Mag x Mély (mm)

730x668x292

Nettó tömeg (kg)

15

Bruttó tömeg (kg)

18

COVID 19 – KORONAVÍRUS

ELSŐ AZ ÖN BIZTONSÁGA

Napjainkban soha nem tapasztalt kihívásokkal nézünk szembe. A világjárvány új megoldásokra, biztonsági intézkedésekre  késztetett minket, hiszen az élet nem állhat meg.

Kiemelten fontos megrendelőink, munkatársaink és partnereink egészsége, ezért jelentősen csökkentettük a személyes kontaktusok számát, előtérbe helyeztük az online ügyintézést. Szerelőpartnereink is a járványügyi intézkedéseknek megfelelően végzik napi munkájukat. Nézd meg rövidfilmünket a biztonságos munkavégzésről.